Sidor

lördag 8 januari 2011

Tävling scrap och hobby

I fredags hade vi en liten träff hemma hos mig, och då hade jag skrivit ut lite inspiration till oss med några olika tävlingar. Jag hade några kort jag tyckte passade perfekt till den här fina skissen hos Scrap & Hobby på min underbara brorsdotter.

Om du  vill vara med i tävlingen är adressen: http://scraphobby.blogspot.com/
Pappret är ifrån Narratives Imagination, och bokstäverna har jag haft länge hemma - inköpta på typ Ö&B eller nåt sånt hopplöst - har nästan tänkt kasta dom tills jag fick en bok av Tim Holtz i julklapp och fick se att han klistrat fyrkantiga bokstäver på svart skumfoam, och vips - efter lite sandpapprande (Tack för att du finns Tim Holtz) och distressande blev det ju riktigt snyggt. Bevisar min tes att man ALDRIG ska kasta någonting :-) Jag har också stämplat med bubbelplast (hur kul som helst -lärde mig när jag var på scrapkryssning  i somras -man tar bara lite bubbelplast och penslar på färg - sedan använder man den som en stämpel - återigen - kasta inget! ..)
Blomman knåpade jag länge med innan jag till sist blev nöjd - rosa tyll och svart snöre did the trick (Tack Angelica för lånet av sidenbandet jag aldrig använde...)
Så här blev det till slut:


Så här ser skissen ut

6 kommentarer:

 1. Gulligt, flickigt med underbara bilder att scrappa med! Gillar din blomma och acryl-stämpelbubblet, kul detalj! Tack för att du deltar med ditt fina bidrag och Lycka till!
  kram Lina

  SvaraRadera
 2. Jätte fint och det syns att skissen är använd.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Blomman blev skitbra!

  SvaraRadera
 4. Ja, till slut så - trägen vinner :-D

  SvaraRadera
 5. Du är så duktig. Söt tjej såklart oxå :-))

  SvaraRadera
 6. Jätte fin tolkning av skissen!
  jag gillar verkligen blomman, supersöt.

  SvaraRadera