Sidor

fredag 24 mars 2017

Det absolut fulaste kort jag någonsin gjort

Idag ska jag visa ett väldigt annorlunda kort...
När jag fyllde jämnt i somras firade jag tillsammans med mina syskon på andra sidan vattnet, med god mat på fin restaurang. I samband med det fick jag en "gör-det-själv-påse" med ett kit för att göra mitt eget födelsedagskort. Det kitet har blivit liggande ett tag men idag tog jag tag i det. Måste säga att jag inte var helt nöjd med råvarumaterialet, men jag tycker jag gjorde det bästa av det. 
Det här fick jag:
Repstump, läderremmar, serpentiner, rökelsepinnar, en liten trådrulle, gummisnoddar, en klubba, lite utlklippta texter och blommor, bokstäver till mitt namn, tändsticka, fjädrar och några stickers. Under middagen la vi också till lite drinkpinnar. 
 Så här gjorde jag:
Eftersom det inte ingick något mönsterpapper började jag med att limma serpentinerna i rader som en bakgrund. Sen limmade jag läderremmarna på sidan av kortbasen. Med rökelsepinnarna stickade jag lite av sytråden. Repet blev en oändlighetssymbol för att hylla kärleken till mina syskon (där fick jag till det! :-) )
Gummisnoddarna fick bli en dekoration på tändstickan och några ringar  som extra dimension. Resten limmades helt enkelt på lite överallt. Ett väldigt annorlunda, galet och fantastiskt kul kort alltså.

så här blev slutresultatet:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar