Sidor

lördag 23 oktober 2010

Kryssning inlägg nr 2Sepiafoto från Burgsviks Hamn, Tim Holtz-fotohörn,
övrigt mateial från det som blev över
efter kursen i fredags.

Ja, så var det då lördag morgon på kryssningens andra dag, en natt utan mycket sömn i en stenhård säng, men redo för pyssel ändå! Vi åt en härlig frukost och hann med en snabbtur till taxfree-shopen så att vi inte skulle vara utan godis under vår Finlands-utflykt :-)
Vi strosade runt i Helsingfors några timmar, tittade på hantverk och vackra, men dyra hemgjorda vantar, mössor, smycken och mycket annat. Höjdpunkten måste ändå sägas vara besöket på Fazer-caféet med en latte och den godaste chokladkakan jag satt tänderna i!

Chipboardbokstäver med
 swirl-stämplar

När vi kom tillbaka till båten var två kurser på agendan, vi började med lite fri skapartid då jag gjorde en layout till i vintage-stil, och sedan hade Åsa "Badanka" en kurs där hon visade hur man snabbt och enkelt gjorde ett minialbum med grafiskt tänk (bild på den kommer framöver). Kursen var toppen och det rullar runt många tankar på minialbum i mitt huvud nu vill jag lova!
Nästa kurs var en fågelholk - som Inkido sponsrade. Den blev toppenfin tycker jag och är ett bra sätt att ge bort en present.

Kvällen avslutades med en trerätters middag och mingel med nya vänner - hur kul som helst!

1 kommentar: