Sidor

fredag 25 oktober 2013

Stockholm scrapclass

Helgen som var ägnade jag åt att lära mig nya saker. Jag fick en jättefin present av barnen på mors dag i år, ett presentkort på att medverka i Stockholm Scrap Class. Jag anmälde mig till två kurser, en med Ania Dabrowska aka Finnabair och en med Frank Garcia.

Finnabairs kurs var en LO i äkta Finnabair-stil med mycket färg och klet och en “allting-är-tillåtet-inget-är-fel”-metodik som är underbart förlåtande. En av kursdeltagarna spillde kaffe på sitt alster och var småförtvivlad. Anias svar var bara “jaha, det var så det var meningen med det här, häll lite mer kaffe på så att det blir jämnt färgat bara…

Hur som helst, ett stort TACK till Ania, Frank och alla som ordnat träffen, jag hade otroligt kul, och till barnen som är den hela anledningen till att jag kom iväg!

Här är min LO som jag blev jättenöjd med och tekniken kommer att provas snart igen för nu är jag på väg till Göteborg på en träff som Vilda Stamps anordnar. papperssvalans butik har varit gullig och bjudit hela DT-teamet på träffen, så vi ska umgås och ha roligt hela helgen.

 

2013-10-19 19.55.40

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar