Sidor

onsdag 18 september 2013

I väntan på en bebis

Det är lång tid att vänta på ett litet barnbarn. För att fördriva tiden kan man göra ett påsalbum. Det har i alla fall jag gjort.

Det blev ett påsalbum med text om vad som händer under graviditeten, och presentation av de närmaste släktingarna. Ja, och så mamma och pappa såklart, dom är ju viktiga dom med, även om mormor kanske är viktigast. Eller hur var det nu?

Många bilder så jag delar upp det lite, men så här ser de första bilderna ut:

2 utsida

Jag insåg när jag tittade på bilderna att jag förlorat en prick över ået, så jag fick göra ett nytt. Den stora blomman är gjord av kaffefilter och färgad med distress stains, Stängningen till albumet är köpt i en sybehörsaffär och egentligen meningen att vara till  stängning till en stickad tröja

1 autsida bäst

Albumet är gjord av påsar så det finns plats för mycket bilder och tags. 1 sida 1 tag baksida

På tagsen har jag gjort en liten ruta för mamma och pappa att fylla i om hur de kände och hur de mådde. Varje uppslag är en månad och där står lite info om vad som händer i magen – hur stor babyn är, om det händer något särskilt osv. 1 sida 1 tag

 

 3 första sidan

4 sida 2 tag baksida

 

Och på en del tags har jag gjort plats för en presentation av de närmaste kring familjen, farmor och farfar, mormor och morfar, faster och moster. På baksidan kan man sätta en bild på den som presenteras.

 4 sida 2 tag presentation

 4 sida 2 tag4 sida 2

Hoppas ni orkat titta, det kommer fler bilder framöver.

kram

Helen

2 kommentarer:

 1. Men sååå fint, och vilket jobb, mamma o pappa måste vara jätteglada.
  Sååå imponerad.
  Ha det bra...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Det var ett jätteroligt album att göra.
   kram
   Helen

   Radera