Sidor

onsdag 18 april 2012

Barnvagn som dopgåva

I en av Magnoliatidningarna fanns en så söt barnvagn och beskrivning så jag provade den men tyckte att den blev lite för liten, så jag gjorde en lite större, och modifierade lite.
Rolig att göra och enklare än den ser ut. Jag har använt den största cirkeln från mina spellbinders och delat i två för att få Barnvagns-sidorna, och sedan mätt till en rak bit som jag bigat vid lite drygt en centimeter på varje sida. Sedan klipper man jack i den bigade kanten och klistrar fast på insidan, stansar ut en till cirkel och klistrar över vik-kanten för att dölja den, men det gör jag allra sist för att dölja fastsättningen också av hjul och suflett.
Suffletten är raka bitar som jag lagt över varann och sedan vikt efter måtten på barnvagnen, och satt fast en liten spets på den främre, sedan sätter man fast med en brad så går den att fälla upp och ner.
Hjulen är såklart också bara cirklar i två olika storlekar, fastsatta med brads på insidan av vagnen. när sedan det är klart fäster man cirkeln innanför och klistrar fast handtaget.
Insatsen/asken är spellbinders i storleken mindre, samma procedur med botten och den bigade kanten och sedan cirklar innanför igen. Locket gjorde jag genom att bara lägga asken på en bit cardstock och klippa till en centimeter större runt, bigade efter storleken på asken och vek in kanterna. Sedan dekorerade jag så att det skulle se ut som ett täcke och kudde. Avslutningsvis gjorde jag hål, satte fast en eyelet och fäste en bit tyll för att den ska gå att dra upp ur vagnen lätt.

DSC_0046

DSC_0048      DSC_0049
kram!
//helen

5 kommentarer:

 1. vilken söt vagn! härliga färger, detaljer, fint papper.

  SvaraRadera
 2. Vilken söt liten sak! :D

  SvaraRadera
 3. Tack för de fina orden, jag blir jätteglad! //Helen

  SvaraRadera
 4. Såååå läcker den blev!!! har inte kommit mig för att testa detta än, men nu blev jag ju jättesugen på det =)
  Läckert papper du använt och så fint med spetsen.
  Ha en trevlig helg!
  Kram Iffa

  SvaraRadera